Pozitív pszichológiai konzultációkról

Szereted-e annyira őket?

Gondoskodj szeretteidről azzal, hogy elégedett, kiteljesedett önmagadat ajándékozod nekik! Akkor tudsz igazán szeretettel fordulni hozzájuk, ha te magad is feltöltődtél, összerendeződtél! A jólléted megformálásánál nem kell magadra maradnod, szakmai támogatást kapsz a Bee-palettánál. A párodért, a gyermekedért az egész családodért fontos, hogy átdolgozd az önmagadról festett képet.

Szereted-e annyira magad?

Megengeded magadnak a teljes testi-lelki békét, örömteliséget? Kezd el átírni a már rég meglévő, esetleg károsító gondolatköröket és új hozzáállással tekinteni álmaidra, fájdalmaidra, kapcsolataidra, önmagadra. Merd elfogadni a bőséget, amit a közös munkánk lehetővé tesz!

Hasznos a találkozásunk, ha szeretnél egy zavaró szokáshoz vagy érzéshez megszabadulás helyett szövetségre lépéssel közeledni, ha szeretnéd megérteni visszatérő álmaid, testi tüneteid segítő üzenetét.
Már régóta választ keresel kérdéseidre, de sehogy sem találsz? Mi lenne, ha feltennél egy jobb kérdést? A fejlődést nem a megtalált válaszok, hanem az érettebb kérdések jelzik.

Leszel te magad az alkotás?

pszichológus

Geraszkoné Kirchner Zsuzsanna
+36706373669

skype tanácsadás: bee-paletta címen